Jäsenistöä
Katja Pesonen & Tomu
Katja Pesonen & Tomu
Tomu on joulukuussa 2011 syntynyt shiba uros, jonka kanssa olemme harrastaneet pääosin rallytokoa ja agilityä sekä näyttelyitä. Tavoitteenamme on parantaa minun ja Tomun välistä suhdetta ja yhteistyötä yhteisen kivan tekemisen kautta. Etenkin agilitystä poika nauttii suunnattomasti, joten sitä pyrimme tulevaisuudessa harrastamaan. Shiba rotuvalintana kiehtoi siksi, että shibojen luonne ja käyttäytyminen ovat aivan omaa luokkaansa. Se arvokkuus, itsenäisyys, omaperäisyys ja uskollisuus sekä totta kai ulkonäkö viehättivät ja veivät tämän tytön mennessään. Shiba on rotuna haastava motivoida ja se näkyy välillä treenatessa mm. toistoja, mutta tämä on vain omistajan asennekysymys. Shiba attitude vaan ;)
Nina Dunder, Laku, Tessu & Beni
Nina Dunder, Laku, Tessu & Beni
Emmi Kiviluoma, Saku & Piru
Emmi Kiviluoma, Saku & Piru
Saku on vuonna 2009 syntynyt sileäkarvainen noutajauros. Sakun kanssa harrastetaan pääasiassa tokoa, vesipelastusta ja nomea. Agilityä harrastetaan omaksi iloksi ilman sen kummempia tavoitteita, harvakseltaan käydään kisaamassa. Piru on vuoden 2012 lopulla syntynyt belgianpaimenkoira malinoisnarttu jonka päälaji on PK-suojelu (IPO), lisäksi kilpailutavoitteita on vesipelastuksessa ja PK-jäljellä. Agility tulee ainakin aluksi olemaan sivuharrastus, katsoo jos joskus intouduttaisiin kisakentillekin asti.
Elina Sirkama & Simo
Elina Sirkama & Simo
Simo on syksyllä 2010 syntynyt havannankoira. Aloitimme agilityn kesällä 2011 ja haaveissa olisi kisailla jossain vaiheessa.
Virpi Niemi, Nata, Toro ja Zeta
Virpi Niemi, Nata, Toro ja Zeta
Nata on pian 8-vuotias pieni, mutta pippurinen cockerityttö, joka vei nimiinsä agilityn vuoden 2011 Satakunnan piirimestaruuden. Kilpailemme agilityn 3. luokassa. Toro on käyttölinjainen labradoripoju, joka täytti kesällä 3 vuotta. Toro on todella vauhdikas tapaus ja sen kanssa agilityn harrastaminen tuleekin varmasti olemaan hauskaa ja haastavaa. Agilityn lisäksi harrastelemme omaksi iloksemme TOKO:a, MEJÄ:ä ja lähestulkoon kaikkea mahdollista nenänkäyttöön liittyvää:) Zeta on käyttölinjainen cockerinarttu, ja aika näyttää mitä kaikkea pikku tehopakkauksen kanssa touhuillaan :)
Virpi Vesanen, Kete, Toto ja Gere
Virpi Vesanen, Kete, Toto ja Gere
Kete on vuonna 2010 syntynyt shetlanninlammaskoira-uros
Harrastamme agilitya ja TOKO:a ja kilpailemme kummassakin lajissa.
Toto on vuonna 2011 syntynyt shelttinarttu. Toton kanssa harrastan agia ja tokoa huvin vuoksi :) Gere on 2013 syntynyt belgianpaimenkoira uros, jonka kanssa suunnitelmissa on tokoa, agilitya ja mahdollisesti palvelus- ja pelastuskoiralajeja.