Rauma rally-toko

TREENIKENTÄN SÄÄNNÖT

 ​

RAUMAN VAUHTITASSUT RY:N TREENIKENTÄN SÄÄNNÖT

1) Agility- ja tokokenttä on tarkoitettu vain RATA:n varsinaisten ja nuorisojäsenten ja heidän omien koiriensa käyttöön, pl. erikseen järjestetyt kurssit. Poikkeuslupaa voi tarvittaessa pyytää hallitukselta.  

2) Kenttää ei tarvitse erikseen varata omatoimitreeniä varten, vaan sitä voi käyttää aina, kun se ei ole kurssi- tai tapahtumakäytössä. Nämä varaukset tulevat näkyviin tapahtumakalenteriin, kun niiden aikataulut varmistuvat.

3) Ulkoiluta koirasi ennen kentälle tuloa. Pidä huoli, ettei koirasi tee asioita kentälle tai esteisiin. Jos vahinko käy, niin kontista löytyy pesuainetta ja talouspaperia. Siivoa aina koirasi jätökset kentältä sekä lähialueelta. 

HUOM! Eritesakko 5 € on otettu käyttöön 2024. Maksu suoritetaan yhdistyksen tilille FI23 4108 0012 1415 55 viitenumerolla 24060.

4) Käytä kenttää, tavaroita, sekä kentän ympäristöä kuin se olisi omasi! Treenikaudella kenttä on tarkoitettu vain treenikäyttöön.

5) Jos jokin menee rikki tai huomaat vahingon, ilmoita siitä RATA:n hallitukselle, jotta voimme korjata asian mahdollisimman pian. HUOM! Rikkinäinen este on turvallisuusriski!  

6) Treenien jälkeen kerää sovitut esteet konttiin siistiin järjestykseen. Kentälle jätetään vain kontaktit, putkien painot ja hyppysiivekkeet sekä -kannakkeet.

7) Treenien jälkeen lukitse kontti, agilitykenttä ja wc.  

8) Älä tuo sairasta koiraa kentälle.  

9) Käytä vain RATA:n jäsenille varattua aluetta!  

10) Älä aiheuta häiriötä RKV:n jäsenille.  

11) Koiria ei saa päästää lentopallokentille eikä sisään RKV:n rakennukseen. 

12) Lukitse aitaus ja kontti huolellisesti. Ilmoita hallitukselle, jos hukkaat kentän avaimen.

13) Rauman VauhtiTassut ry ei hyväksy minkäänlaista väkivaltaa, uhkailua tai pelottelutekniikoita koirien koulutuksessa. Koiria tulee ohjata ja kouluttaa lempeästi ja kunnioittaen. 

14) Emme hyväksy minkäänlaista seksuaalista häirintää, ahdistelua tai syrjintää. Ihmisiä tulee kohdella kunnioittavasti ja asiallisesti. 

Jos itse näet tai tietoosi tulee edellä mainittujen sääntöjen ja ohjeistusten vastaista toimintaa, ilmoita asiasta välittömästi RATA:n hallitukselle lähettämällä sähköpostia raumanvauhtitassut@gmail.com